Camelia Shiseido
1
september 2013
Tips & Rituelen

EEN MOOI GEZICHT BEGINT MET EEN STERKE BASIS

Shiseido foundations zijn verkrijgbaar in 21 tinten, waarvan 3 speciaal voor de donkere huid, en zijn voorzien van twee indicatoren:
Helderheid van 00 (very light), 20 (natural light), 40 (natural fair),60 (natural deep), 80 (deep) tot 100 (very deep) en Tint van WB (Warm Beige), B (Beige), I (Ivory), O (Ochre) tot BF (Buff).
Om kleuren te creëren gebaseerd op een balans tussen de feitelijke huidskleur en de kleuren die vrouwen ideaal achten, doet Shiseido direct onderzoek bij meer dan 2300 Aziatische, Europese en Amerikaanse vrouwen over hun huidskleur en voorkeuren voor foundation.

New sheer and perfect foundation

Neutraliseert kleurstoringen met een innovatief optisch effect en superdoorschijnende samenstelling.
Breng de schoonheid van de natuurlijke huid naar buiten.

RADIANT LIFTING FOUNDATION

Biedt het reflecterende effect van het reflectiescherm van een fotograaf tegen schaduwen op het gezicht.
Voor hen die romige foundation prefereren, goede dekking en antiverouderende werking voor een zichtbare lift en een stralende huid. Bewezen lift, verstevigend en antirimpelwerking na 4 weken regelmatig gebruik.

Perfect refining foundation

Glad als satijn, past naadloos voor een perfecte teint.
Voor grote poriën, glimmende, plakkerige en gemengde huid..

Perfect foundation brush

Hoe beter je de foundation aanbrengt, des te beter hij blijft zitten.
Een eenvoudige tip voor profkwaliteit finish:

  • Voor vloeibare of cream foundation: neem de juiste hoeveelheid in de hand en breng de foundation met de vingertoppen op vier plaatsen op het gezicht aan: voorhoofd, wangen en kin.
  • Voor poeder of emulsie de foundation direct met de kwast pakken. Breng zo nodig opnieuw foundation op de kwast aan. Verander van richting afhankelijk van het gebied van het gezicht voor de gewenste dekking.