Camelia Shiseido

Benefiance NutriPerfect

BENEFIANCE NutriPerfect versterkt de huid die wordt aangetast door hormonale veranderingen, spoort de huid aan om zich zijn jeugdige manier te herinneren. De tere, vermoeide huid vindt nieuwe energie om dofheid, roodheid, rimpels en verminderde dichtheid te bestrijden. Ultieme verouderingsbestrijdende oplossingen in een voorkeursverzorging voor de rijpe huid, met unieke, hightech formules.

Voor vrouwen, vijftigers en zestigers met een rijpere huid met rimpels, verkleuring en met hormonale veranderingen samengaand verlies aan elasticiteit.

Step 1

REINIGEN

Reinigen: Verwijder onzuiverheden met een Shiseido cleanser, de voorbereiding van uw huid voor de dagelijkse routine.

Verzachten: Voorzie uw huid direct royaal met vocht met een Shiseido softener. Uw huid wordt beter gehydrateerd, gladder, soepeler en zachter, meer ontvankelijk voor verdere behandeling.


Step 2

Activeren


Step 3

CORRIGEREN

Concentraat: boost je huid met een hoge geconcentreerde formules om uw dagelijkse huidverzorging behandeling versterken.
Hydrateren: Verbeter uw huidproblemen. Versterk de natuurlijke functies van de huid en herstel de ideale vochtbalans voor uw individuele huidtype met een passende Shiseido moisturizer.
Oog: Corrigeer de delicate oogcontourproblemen met een passende Shiseido oogcrème.


Gezien uw huid af en toe specifieke problemen kan ondervinden, wijdt Shiseido specifieke behandelingen aan ieder gericht probleem (vette glimmende huid, rode plekken, poriën, uitslag…).