Camelia Shiseido

Ibuki

Speciaal geformuleerd voor de huid van twintigers tot dertigers is Ibuki een huidverzorgingslijn die nieuw leven inblaast in onvoorspelbare huidtypen. IBUKI huidverzorging biedt uw huid een samenhangende benadering om uitdroging te HYDRATEREN, de huidtextuur te PERFECTIONNEREN door vet, uitslag, roodheid en zichtbare tekenen van vermoeidheid te bestrijden en beschadigingen door de zware milieufactoren waaraan de huid dagelijks blootstaat te VOORKOMEN. Zeer eenvoudig te gebruiken, maar wel geformuleerd met de meest recente huidverzorgingstechnologie om de weerstand van binnen uit te verhogen voor een mooie huid aan de buitenkant.

Voor huidtypen van twintigers en begin dertigers, alle huidtypen. Drukke, actieve vrouwen die blootstaan aan voortdurende externe en interne stress. Hun levensstijl heeft weerslag op hun huid, wat kan uitlopen op gevarieerde huidproblemen.

Step 1

REINIGEN

Reinigen: Verwijder onzuiverheden met een Shiseido cleanser, de voorbereiding van uw huid voor de dagelijkse routine.

Verzachten: Voorzie uw huid direct royaal met vocht met een Shiseido softener. Uw huid wordt beter gehydrateerd, gladder, soepeler en zachter, meer ontvankelijk voor verdere behandeling.


Step 2

Activeren


Step 3

CORRIGEREN

Concentraat: boost je huid met een hoge geconcentreerde formules om uw dagelijkse huidverzorging behandeling versterken.
Hydrateren: Verbeter uw huidproblemen. Versterk de natuurlijke functies van de huid en herstel de ideale vochtbalans voor uw individuele huidtype met een passende Shiseido moisturizer.
Oog: Corrigeer de delicate oogcontourproblemen met een passende Shiseido oogcrème.


Gezien uw huid af en toe specifieke problemen kan ondervinden, wijdt Shiseido specifieke behandelingen aan ieder gericht probleem (vette glimmende huid, rode plekken, poriën, uitslag…).