Camelia Shiseido

White Lucency

Een eeuw lang Shiseido onderzoek naar huidbleking illumineert de juiste weg naar een stralende huid. White Lucency huidverzorging pakt pigmentvlekken aan en hydrateert om ruwheid te voorkomen en een lumineuze, glanzende teint te bevorderen.

Voor vrouwen van alle leeftijden of huidtypen die van de zon genieten maar die de beschadigende effecten die de uv-stralen achterlaten willen verminderen. Voor vrouwen die zich bewust zijn van de voordelen van een lichte, heldere, mooie huid en de eerste tekenen van pigmentvlekken of dofheid hebben gezien en van te voren willen reageren op de beschadigde effecten van de zon op lange termijn. Proactief houdt zij van zeer geavanceerde producten met zichtbare resultaten omdat zij voor alles graag een onberispelijk uitziende huid met perfecte straling wenst.

Step 1

REINIGEN

Reinigen: Verwijder onzuiverheden met een Shiseido cleanser, de voorbereiding van uw huid voor de dagelijkse routine.

Verzachten: Voorzie uw huid direct royaal met vocht met een Shiseido softener. Uw huid wordt beter gehydrateerd, gladder, soepeler en zachter, meer ontvankelijk voor verdere behandeling.


Step 2

Activeren


Step 3

CORRIGEREN

Concentraat: boost je huid met een hoge geconcentreerde formules om uw dagelijkse huidverzorging behandeling versterken.
Hydrateren: Verbeter uw huidproblemen. Versterk de natuurlijke functies van de huid en herstel de ideale vochtbalans voor uw individuele huidtype met een passende Shiseido moisturizer.
Oog: Corrigeer de delicate oogcontourproblemen met een passende Shiseido oogcrème.