Camelia Shiseido
1
november 2013
Het Shiseido-huis

SPA – DUBAI ATLANTIS PALM

Een magische, paradijselijke wereld alleen voor jou

De bekroonde ShuiQi Spa in Dubai is gevestigd in Atlantis, het schitterende paleis van Palm, het grootste door mensenhand gemaakte eiland ter wereld. Deze begerenswaardige bestemming met de oceaan als thema staat op het halvemaanvormige Palm Jumeirah, met eindeloze vergezichten over de Arabische Golf.

Een weergaloos ritueel in je eigen Spa Suite

De zachte Japanse rituele behandeling biedt vier zalige uren in de Royal Spa Suite, een exclusieve, particuliere Spa alleen voor jou. Als begin van je sensorische reis wacht je een voetenbad van een infusie van rozenblaadjes voor ontspanning, gevolgd door een op Japanse gewoontes geïnspireerd badritueel voor het hele lichaam om je zintuigen te verwennen. Vervolgens een volledige Qi-lichaamsmassage, Japanse massagetechnieken zoals shiatsu stimuleren de tsubopunten, drukpunten op de Qi of energiebanen. Bij stimulatie komt spanning vrij en de energiestroom wordt evenwichtig. Gecombineerd met diepe, zachte massagetechnieken om de lymfatische microcirculatie te stimuleren, brengt deze behandeling lichaam en geest in een verhoogde staat van volledige ontspanning en tevredenheid.

En tot slot Shiseido’s mooiste, beste facial, Future Solution LX Facial Ceremony en een geweldige hoofdmassage zodat je in gedachten weg kunt dromen in het paradijs dat er nog steeds is als je je ogen open doet, dankzij de schoonheid van Palm.

De nabijheid van de natuur draagt bij aan volledige ontspanning, vervulling en harmonie, die dicht bij de in Japan zo geliefde Zen-esthetiek komt, en weerspiegelt natuurlijk de filosofie van Shiseido’s spa-behandeling. De ware plek om volledig te ontspannen. De ShuiQi Spa, Atlantis Palm is ongeëvenaard, een traditie van meer dan 140 jaar innovatie gewijd aan jouw schoonheid en welzijn.

Zorg dat je je zo goed mogelijk voelt, van binnen en van buiten.